Gerealiseerde projecten

WARNED VZW

WARNED staat voor “We Are Retired Not Expired”
Als VZW richten zij zich op de emotionele, sociale en seksuele activitatie van GOLDies (65+)

Wat begonnen is als de simpele vraag om workshops te organiseren is ondertussen uitgegroeid tot een nauwe samenwerking. 

Thé Dansant online

The Dansant online is de ideale manier voor GOLDIES (65+) om een namiddag alle zorgen te vergeten, te dansen en te genieten van een spectaculaire show ism Sassy Cabaret

Andere projecten

Mind The Solution

Website + Newsletters + LinkedIn

Mind The Solution

Peter Musschoot kwam met de vraag om zijn website op te frissen. Uiteindelijk hebben we besloten om een gebruiksvriendelijkere en duidelijkere versie te maken van zijn website. Het geheel werd opgefrist, SEO waardig, verbonden met Google Aalytics. Hij was zo tevreden dat ik uiteindelijk ook hem hebgeholpen met zijn communicatie online via nieuwsbriezen en artikels op LinkedIn.
Ontdek de nieuwe website

Google Belgium

Coding Atelier

Het Google Digitaal Atelier is al een must-be plek voor volwassenen om meer te leren over digitale marketing, veiligheid online,... Maar iedere week nemen de Brusselse 'kets' het over! Dan houden wij het Coding Atelier, waar wij kinderen tussen 7-13 jaar leren programmeren dankzij Scratch en het curriculum van Google CS First.

Wegens succes uitgebreid naar andere steden.
De website

CIRB.brussels
CIBG.brussels

Content & workshops - FTTS

FTTS (Fiber To The School) is een project van het CIRB waar het doel was om alle 177 middelbare scholen van het Brussels Gewest voorzien van breedband internet!

Om hun geslaagd missie te vieren, organiseerden ze een evenement in één van de scholen. In opdracht van VO Citizen was ik verantwoordelijk voor de inhoud en het presenteren van een live webstream over cyberveiligheid voor de leerlingen.
Ga naar de website
Previous
Next

Gemeente Oudergem
Commune d'Auderghem

Workshops voor seniors

De gemeente Oudergem is een gemeente dat leeft voor zijn inwoners. Op regelmatige basis organiseert de gemeente workshops rondom Informatica speciaal voor zijn seniors. Ik had onlangs de gelegenheid gehad om een cursus aan te bieden over het gebruik van Tax-on -web.
Klik hier voor de affiche

Bibliotheques Sans Frontières
Bibliotheken zonder grenzen

Cyberhelden - Trainer NL

‘Cyberhelden’ is een pedagogische kit voor leerkrachten uit de lagere school en het lager middelbaar onderwijs waarmee u kinderen leert hoe ze zich online moeten gedragen. Ism met de scholen in België gaan wij langs en geven wij een demo aan de leekrachten (en leerlingen)
Ga naar de website
Previous
Next

CodeNPlay

Workshops - Trainer NL/FR/EN

CodeNPlay wil met een buitenschools lessenpakket leerlingen tussen de 8 en 12 jaar kinderen voorbereiden op de toekomst door hun spelenderwijs te leren programmeren. Wij helpen Code N Play graag door hen bij te staan tijdens de workshops coderen en robotica.
Ga naar de website