De beste hulpmiddelen voor Youtubers

Op deze pagina vind je geweldige websites en tools die ik met alle plezier aanbeveel, omdat ik ze zelf graag gebruik als ik youtube video’s maak of in mijne vrije tijd Tiktok.

Melding: Deze pagina kan affiliate links bevatten, wat betekent dat ik een commissie krijg als u besluit een aankoop te doen, zonder extra kosten voor u. (en soms zit er zelfs een korting bij voor jou!)

Geluid

Boya by M-1 microfoon

Geschikt voor camera’s en smartphones

Goed beeld is belangrijk, maar de meesten filmen op smartphone, en dat is prima, maar dan is het extra belangrijk dat je let op geluid. 

Deze microfoon is niet duur en veelzijdig! Er is knopje aan , zodat je deze microfoon kan gebruiken op een (DSLR)camera maar ook op een iPhone of een android telefoon of simpelweg op je laptop. 

Belkin Lightning + audio splitter

Val nooit zonder elektriciteit

Als je een iPhone gebruikt, dan ken je het probleem wel. Je kunt niet tegelijk je oortjes gebruiken terwijl je laadt. Dit handigheidje lost dat probleem op. LOVE it!

Statief

Tiktokkers opgepast! 
Dit is HET! Jouw ruimtebesparend statief, smartphonehouder en lamp in één. Geliefd bij beautyvloggers, maar ook mensen die graag selfies trekken of video’s opnemen voor hun TIKTOK kanaal.

Geschikt voor camera’s en smartphones

Een statief zorgt ervoor dat je beeld stabiel blijft. Het toffe aan is dat dit statief ook licht en draagbaar is. Gemakkelijk om mee te nemen als je op locatie filmt.

De hoogte is 153 cm, ideaal als je je zittend filmt. 

 

Dit is een klein, maar extreem flexibel. je kan de poten buigen zoals je wilt. Uitermate geschikt als je veel vlogt! 

Of als je een tafelmodel nodig hebt.

Statief accesoires voor smartphones

Draagbaar videorig voor je smartphone.

Super handig als je veel onderweg bent en enkel filmt met je telefoon!
Deze rig zorgt ervoor dat je een externe microfoon, belichting en andere accessoires kunt toevoegen aan je telefoon.
Bij mij staat het op mijn statief, en er zijn ook extra montagepunten voor mijn microfoon en dat is des te handiger!

Smarthouderhouder voor je statief

Je hebt je statief? Top! Maar je hebt geen camera? Geen nood, gebruik gewoon je smartphone.
Ik film een groot deel van mijn video’s op mijn iPhone 8 in 4K! Je hebt wel een houder zoals deze nodig om je smartphone te bevestigen.

Harde schijven

Voor tijdens het monteren Als je een computer met heel veel opslagruimte, dan heb je dit niet nodig. Maar als dit niet het geval is, dan heb je een externe harde schijf nodig die snel genoeg is om te erop te monteren. Deze LaCie Rugged (met USB-C) is een klassieker.

Ideaal voor back-ups!
Wat ik zo geweldig vind aan deze harde schijf is dat hij volledig past in mijn interieur. Hij staat op mijn bureau te pronken en houdt een kopie bij van al mijn gegevens. Ik gebruik deze harde schijf voor mijn back-ups.