Onze diensten

WORKSHOPS OP MAAT

Geen saaie theorielessen!
Onze workshops zijn uniek en op maat. Onze interactieve workshops zorgen ervoor dat het gezellig en leerrijk is.

PRIVELESSEN AAN HUIS

Privélessen, online of in persoon, zijn de meest effectieve manier om computervaardigheden te leren. Uitermate geschikt voor als je verlangt naar een meer discrete aanpak.

PROFESSIONEEL ADVIES

Moeite met de digitalisering in je bedrijf? Of wil je net een spannend nieuw project opstarten, maar je ziet door de bomen het bos niet meer?

Waarom Digibeta?

Niet enkel ben ik een zelfverklaarde nerd met een voorliefde voor technologische diensten en producten.

Apple noemde mij gedurende 1,5 jaar een specialist. Voor het Google Digitaal Atelier gaf ik aan honderden kinderen een interactieve namiddag met programmeren en spel. Verschillende organisaties kunnen op mijn expertise rekenen op hun te helpen om in klare taal uitleg te verschaffen en mensen van verschilende leeftijden op te leiden.

Ik kijk naar mijn publiek en ik pas mij aan. Sommigen schrijven graag alles op, anderen hebben liever dat ik het een paar keer opnieuw uitleg. Ik begrijp dat iedere persoon anders is en ben dan ook heel geduldig met vragen.

Alles wat betreft informatica en technologie evolueert heel snel. En hetgeen wat gisteren werkt, zal niet perse vandaag werken.

Samen voor zullen zorgen dat we een oplossing vinden dat zal werken voor jou! Mijn doel is om jou beter en zelfstandiger te leren omgaan met technologie.

Want, daar dient technologie toch uiteindelijk voor?!

Veelgestelde vragen

Nieuw aankoop

Ik kan al goed werken met mijn toestel, maar...

Zelfstandigen en KMO's

Smart living (automatiseren van je huis)

Toegankelijkheid

Belangrijk om te weten!

Table of Contents