fbpx

Onze diensten

WORKSHOPS OP MAAT

Iedereen heeft zijn eigen manier van aanpakken. Daarom zijn onze workshops uniek en op maat! Wij vragen op voorhand wat de pijnpunten zijn. En bouw steeds een interactieve workshop en maken er samen een gezellige tijd van.

PRIVELESSEN AAN HUIS

Uitermate geschikt voor:

- Je thuis omtoveren in een smart home.
- Begeleiding van je eerste stappen in een digitale omgeving. (TIP voor de meme!)

PROFESSIONEEL ADVIES

Moeite met de digitalisering in je bedrijf? Of wil je net een spannend nieuw project opstarten, maar je ziet door de bomen het bos niet meer?

Waarom Digibeta?

Een vraag die vaak wordt gesteld is: “Tof al dat advies, maar wat is beter?”Aha! De hamvraag. Ieder persoon is anders, en dat niet alleen ook de situatie is bij iedere persoon anders. Sommigen gaan graag op reis, anderen hebben graag contact met hun familie enz…

In de jaren 90-00, waren bijna alle computers in België een Windows-PC. Nu zie je al meer en meer mensen met een iMac of een Chromebook. Anderen hebben niet geen computer. Tjah, dat is dan weer totaal ander advies.
Ik kijk naar je niveau en je leergierigheid en ik pas mij aan. Sommigen schrijven graag alles op, anderen hebben liever dat ik het een paar keer opnieuw uitleg. Ik begrijp dat iedere persoon anders is en ben dan ook heel geduldig met vragen.

Ik ben ook neutraal in mijn advies. Ik zal altijd meerdere oplossingen aanbieden, zodat je een keuze hebt.
Mastodonten zoals Apple, Microsoft en Google hebben producten die al heel gebruiksvriendelijk (en gratis!) zijn. Ook al zijn ze allemaal op een bepaald niveau concurrenten van elkaar, ze werken ze ook heel nauw samen op andere vlakken.

Het zit allemaal best ingewikkeld in elkaar. En hetgeen wat gisteren werkt, zal niet perse vandaag nog werken. Wat ik wel weet is, dat we er samen voor zullen zorgen dat het zal werken voor jou! Ons doel is om jou beter en zelfstandiger te leren omgaan met technologie, zodat je comfortabel bent. 

Want, daar dient technologie toch uiteindelijk voor?!

Veelgestelde vragen

Nieuw aankoop

Ik kan al goed werken met mijn toestel, maar...

Zelfstandigen en KMO's

Smart living (automatiseren van je huis)

Toegankelijkheid

Belangrijk om te weten!