Onze diensten

WORKSHOPS OP MAAT

Iedereen heeft zijn eigen manier van aanpakken. Daarom zijn onze workshops uniek en op maat! Wij vragen op voorhand wat de pijnpunten zijn. En bouw steeds een interactieve workshop en maken er samen een gezellige tijd van.

PRIVELESSEN AAN HUIS

Uitermate geschikt voor:

- Je thuis omtoveren in een smart home.
- Begeleiding van je eerste stappen in een digitale omgeving. (TIP voor de meme!)

PROFESSIONEEL ADVIES

Moeite met de digitalisering in je bedrijf? Of wil je net een spannend nieuw project opstarten, maar je ziet door de bomen het bos niet meer?

Waarom Digibeta?

Een vraag die vaak wordt gesteld is: “Tof al dat advies, maar wat is beter?”Aha! De hamvraag. Ieder persoon is anders, en dat niet alleen ook de situatie is bij iedere persoon anders. Sommigen gaan graag op reis, anderen hebben graag contact met hun familie enz…

In de jaren 90-00, waren bijna alle computers in België een Windows-PC. Nu zie je al meer en meer mensen met een iMac of een Chromebook. Anderen hebben niet geen computer. Tjah, dat is dan weer totaal ander advies.
Ik kijk naar je niveau en je leergierigheid en ik pas mij aan. Sommigen schrijven graag alles op, anderen hebben liever dat ik het een paar keer opnieuw uitleg. Ik begrijp dat iedere persoon anders is en ben dan ook heel geduldig met vragen.

Ik ben ook neutraal in mijn advies. Ik zal altijd meerdere oplossingen aanbieden, zodat je een keuze hebt.
Mastodonten zoals Apple, Microsoft en Google hebben producten die al heel gebruiksvriendelijk (en gratis!) zijn. Ook al zijn ze allemaal op een bepaald niveau concurrenten van elkaar, ze werken ze ook heel nauw samen op andere vlakken.

Het zit allemaal best ingewikkeld in elkaar. En hetgeen wat gisteren werkt, zal niet perse vandaag nog werken. Wat ik wel weet is, dat we er samen voor zullen zorgen dat het zal werken voor jou! Ons doel is om jou beter en zelfstandiger te leren omgaan met technologie, zodat je comfortabel bent. 

Want, daar dient technologie toch uiteindelijk voor?!

Veelgestelde vragen

Nieuw aankoop

 • Dit is mijn nieuwe tablet (smartphone/computer). Alhoewel de (klein) kinderen mij al een beetje hebben uitgelegd hoe het werkt, ben ik het alweer vergeten. Help!
 • Aankopen via internet en thuis laten leveren lijkt mij super interessant! Maar ik maak mij zorgen om mijn gegevens, is het raadzaam om online te kopen of niet?
 • Ik wil een nieuwe telefoon kopen, maar touchscreen schrikt mij af.

Ik kan al goed werken met mijn toestel, maar...

 • Ik ben ooit eens mijn foto's kwijtgeraakt. Ik wil dat nooit meer opnieuw meemaken! Kun je mij helpen en leren back-ups maken?
 • Ik heb geen iMac, maar wel een tablet (van Samsung). Is er een mogelijkheid om mijn foto's beter te organiseren?
 • Ik maak mij zorgen om wat de kinderen zien en kunnen op het internet. Hoe activeer ik oudertoezicht?
 • Ik zou graag leren tabellen maken voor mijn financiële uitgaven goed bij te houden. Kun je mij dit aanleren?

Zelfstandigen en KMO's

 • Ik ben een lokaal bedrijfje en zou graag willen digitaliseren. Werken met een ipad kassa lijkt mij wel iets. Hoe begin ik daaraan?
 • Ik ben een zelfstandige, en ik zou graag mijn eigen website leren bouwen. Wat zijn goede websitebouwers voor mijn niveau?
 • Wij zijn een klein bedrijf die willen overschakelen naar een gebruiksvriendelijker en stabiel e-mail systeem.

Smart living (automatiseren van je huis)

 • Wij willen besparen op onze elektriciteitsfactuur. Welke oplossingen stel je voor?
 • Kunnen wij de thermostaat bedienen via internet?
 • Als wij wakker worden, moeten de gordijnen automatisch opengaan en de koffieautomaat al lopen.

Toegankelijkheid

 • Mijn zicht/gehoor is niet zo goed als vroeger. Hoe pas ik mijn toestellen aan?
 • Ik maak mij zorgen om mijn gezondheid, en wil beter kunnen bijhouden hoe het staat met mijn bloeddruk, hartslag,... Welke toestellen bestaan hierover en zie ik die gegevens gemakkelijk zelf?

Belangrijk om te weten!

 • Wij herstellen geen computers. Ook glasbreuken op smartphone en tablets herstellen wij niet. Ik kom advies en les geven en help u met de configuratie van nieuwe aankopen.