Workshops

Als u een publieke organisatie of vzw bent die senioren wil helpen hun digitale vaardigheden te verbeteren, kan Digibeta u helpen! Onze op maat gemaakte workshops behandelen een reeks relevante onderwerpen, zoals sociale media, internetveiligheid, online communicatie en meer.

Onze workshops zijn ontworpen om boeiend en interactief te zijn, met kleine groepen en deskundige instructeurs die gepassioneerd zijn om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid om vragen te stellen, deel te nemen aan groepsactiviteiten en hun vaardigheden te oefenen tijdens de sessies.

Bij Digibeta geloven we dat leren een sociale activiteit is en daarom geven we prioriteit aan persoonlijke aandacht en maatwerk in onze workshops. Onze sessies bieden de perfecte gelegenheid voor deelnemers om met elkaar in contact te komen, ervaringen te delen en elkaar te motiveren om te slagen.

Thema's

Bij Digibeta geloven we dat leren een sociale activiteit is en daarom geven we prioriteit aan persoonlijke aandacht en maatwerk in onze workshops. Onze sessies bieden de perfecte gelegenheid voor deelnemers om met elkaar in contact te komen, ervaringen te delen en elkaar te motiveren om te slagen.

Workshops voor beginners

De eerste stappen op je smartphone

Voor beginners
(her)Ontdek je smartphone, de symbolen en iconen.
Pictogrammen en symbolen op een smartphone kunnen verwarrend zijn voor nieuwe gebruikers, vooral voor oudere volwassenen. Hoewel ze onbeduidend lijken voor wie vertrouwd is met technologie, kunnen ze overweldigend zijn voor iemand die ze voor het eerst ontdekt.

Online veiligheid

Voor beginners
Wat is phishing en hoe herken ik het? Hoe maak ik een goed wachtwoord en onthou ik ze gemakkelijk?

WhatsApp

Voor beginners
Ontdek de (nieuwe) functies van de meest gebruikte instant messaging app ter wereld.
Leer deze populaire app gebruiken om (spraak)berichten te versturen, (video)bellen en het eenvoudig delen van media.

Adaptive layout making

Making Your Design Adaptive

Proin in ullamcorper urna. Sed tincidunt, nisl sit amet vulputate auctor, elit massa pulvinar ipsum

De instellingen van je smartphone

Voor beginners
(her)Ontdek de instellingen van je smartphone/tablet.
Je smartphone is 100% personaliseerbaar. Het kan langer rinkelen, lettergrootte aanpassen en veel meer leer in je in deze workshop.

Moved the site to WordPress

Migrate your WordPress site in 5 simple steps

Duis luctus, est ut viverra convallis, risus erat convallis tellus, eu ullamcorper nibh eros

Web Design Basics

Providing web designing solutions

Duis tristique enim est, eu finibus ante vestibulum a. Praesent sagittis eros

Editing and adding content

Add And Edit Content. Inline Edition. Seo tools

Mauris commodo lacus vel urna posuere tempor. In at dapibus massa.
Workshops voor gevorderden

Pagina in opbouw

Opleidingen voor werknemers & vrijwilligers

Pagina in opbouw

Gerealiseerde projecten

 • Digitrein (ism BOP & SamenToujours)

 • Digital Seniors
  Sinds 2019 hebben WARNED en Digibeta een nauwe samenwerking. Regelmatig komt Digibeta langs om nieuwe workshops te proberen. Momenteel loop het zo goed dat er zelfs 2 groepen zijn! Een groep beginners en een groep gevorderden. 

 • Digiseniors (ism SamenToujours)
  Een reeks van 8 Franstalige workshops in Jette gericht naar de vrijwilligers van het burenhulp netwerk van SamenToujours 

 • Digidokter (GC Den Dam en LDC Waha in Oudergem)
  2 keer per maand kan men een afspraak boeken met een digitaal expert van Digibeta om in alle rust en vertrouwlijkheid hun vragen te stellen. 

 • #iedereendigitaal (ism LDC ADO Icarus te Neder-Over-Heembeek)
  Een reeks van 10 workshops afgewisseld met digidoktersessies. Ondertussen heeft LDC ADO Icarus zijn eigen wekelijkse digicafé, georganiseerd door de vrijwilligers die aanwezig waren tijdens de workshop en zo de knepen van het vak hebben geleerd.  Digibeta gaat nog steeds 1 maal per maand langs om de meer ingewikkelde vragen te beantwoorden.

Log In