Onze workshops

Wij geven workshops voor senioren en kinderen in Oost-Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij werken samen met plaatselijke verenigingen, gemeentebesturen en bibliotheken.

Digital Goldies

Thé au Jardin is een ontmoetingsplaats voor jullie, de GOLDIES (65+), die we in alle veiligheid verwelkomen (volgens de Covid-normen) om te genieten van de rust van de stad of om nieuwe banden te smeden, immuniteit en, waarom niet, nieuwe passies ontdekken door onze verschillende activiteiten en workshops.
Elke vrijdag open ik met jullie een hoofdstuk van de digitale wereld: van de basis tot de fijnste geheimen, je leert elke keer iets! Computer, tablet of telefoon, iedereen veilig verbonden met elkaar ❤

Vrijdag van 14u tot 15u

Adres:
Kauwberg 22, 1180 Ukkel

CODING ATELIER

In deze workshop leer je hoe je met behulp van code jouw eigen geanimeerd verhaal kan vertellen. Met behulp van code animeren we een oceaan en programmeren we een verhaal dat zich afspeelt op volle zee.

Zijn dat haaien die de boot aanvallen? Of dolfijnen die met een zeemeermin dansen? Laat je fantasie de vrije loop, maak je eigen verhaal!
Kids

JE EIGEN WORKSHOP

Ik zou 100 verschillende workshops kunnen opnoemen!

Zo fijn vind ik het! Maar soms is een scherm te klein om alles op te noemen. Laat mij weten waarover je graag wilt bijleren en dan maken we een workshop op maat.
Joepie!
Een workshop!

Bedankt voor je interesse in onze workshop! 
Vu hieronder je gegevens in zodat ik jou binnen 24u kan contacteren.