Onze workshops

Wij geven workshops voor volwassenen in en rond het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij werken samen met plaatselijke verenigingen, gemeenschapcentra en bibliotheken.

Digital Goldies

Thé au Jardin is een ontmoetingsplaats voor jullie, de GOLDIES (65+), die we in alle veiligheid verwelkomen (volgens de Covid-normen) om te genieten van de rust van de stad of om nieuwe banden te smeden, immuniteit en, waarom niet, nieuwe passies ontdekken door onze verschillende activiteiten en workshops.

Tijdens 2020 opende ik met jullie een hoofdstuk van de digitale wereld: van de basis tot de fijnste geheimen, je leerde elke keer iets! Computer, tablet of telefoon, iedereen veilig verbonden met elkaar ❤

CODING ATELIER

In deze workshop leer je hoe je met behulp van code jouw eigen geanimeerd verhaal kan vertellen. Met behulp van code animeren we een oceaan en programmeren we een verhaal dat zich afspeelt op volle zee. Zijn dat haaien die de boot aanvallen? Of dolfijnen die met een zeemeermin dansen? Laat je fantasie de vrije loop, maak je eigen verhaal!
Kids

Senior Computer Initiatie

Wat is het?
Een tasje koffie* met speculaas tijdens een gezellig groepsgesprek. Het onderwerp; "Technologie: is de digitale revolutie de oorzaak van onze frustraties?"

Tijdens een senior computer initiatie workshop kan je gezellig met anderen praten, net als op café. Er wordt gepraat over technologie, maar ook koetjes en kalfjes, want worden koeien nu echt gemolken zonder de hulp van de boer? Is 5G trouwens gevaarlijk voor dieren? En waarom is telecom zo duur in België?

Wat kan je verwachten?
Je kan praten over je angsten en eerlijke antwoorden verwachten op je (stoute)vragen die je thuis niet durft te stellen. Dit wordt begeleid door een digitaal expert die er is om het gesprek in goede banen te leiden.
Onze groepsgesprekken duren 65 minuten.

Voor wie is dit geschikt?
Mannen en vrouwen vanaf 55 jaar.
Iedereen die vragen heeft over technologie, angsten moet overwinnnen, een beetje schichtig staat tegenover zijn nieuwe telefoon.

Onze koffie mag flauw zijn, maar onze groepsgesprekken zijn dat zeker niet!
*Thee kan ook!

Computerlessen aan huis

Voor al uw specifieke vragen. In alle discretie.

JE EIGEN WORKSHOP

Wij creëren workshops en opleidingen op maat. Hiermee hebben wij reeds ervaring:
  • Codering workshops voor kinderen 7 jaar tem 13 jaar
  • Stap-voor-stap (klassieke) computerlessen voor senioren
  • Opleidingen voor senioren (omtrent smartphones en computer basisvaardigheden)
  • Senior computer therapy
Joepie!
Een workshop!

Bedankt voor je interesse in onze workshop! 
Vu hieronder je gegevens in zodat ik jou binnen 24u kan contacteren.